کتاب قدرت مهارت های نادیده گرفته شده
در کتاب مهارتهای نادیده گرفته شده، مانوج تریپاتی، نُه تا از مهارتهایی که این روزها، در بیشتر کتابهای رشد شخصی و خودیاری، کمتر به آنها توجه میشود را بررسی کرده است. در این بررسیها، از حقایق تاریخی و داستانهای جالب زندگی افراد مهم مثالهای زیادی آورده است که به خواننده کمک میکند اهمیت مهارت مورد نظر و کارایی آن را به خوبی درک کند. اما کتاب فقط دربارهی اهمیت این مهارتها نیست و به شما کمک میکند که مهارتهای نادیدهگرفتهشده را در خودتان ارتقا دهید و به رشد شخصی خود کمک کنید.
مهارتهایی که در این کتاب بررسی میشود شامل قدرت مشاهده، قدرت وصل کردن نقاط به هم، قدرت ارتباط، قدرت هدفگذاری، قدرت رؤیاها، قدرت تفکر خارج از چارچوب، قدرت پشتکار، قدرت بررسی عمیق و قدرت پیشبینی است. همهی این مهارتها به صورت علمی بررسی شدهاند اما با زبان روان و ارائهی داستانهای متعدد، که باعث میشود از خواندن کتابی علمی و روانشناختی، احساس خستگی و کلافگی نکنید. ترجمهی کتاب مهارتهای نادیده گرفته شده را هیراد شفیعی به عهده داشته.
علاوه بر افراد عادی که برای رشد شخصی اقدام به مطالعهی این کتاب میکنند، کتاب مهارتهای نادیده گرفته شده برای مربیان مهد کودک، معلمان مدرسه و والدین نیز بسیار کاربردی خواهد بود چرا که چشمشان را به روی مهارتهای مهمی که باید برای آموزش آنها به کودکان بکوشند، باز میکند.
گزیده ای از فهرست کتاب:
قدرت مشاهده
قدرت اتصال نقطه ها
قدرت ارتباط
قدرت هدف
قدرت رویاها
قدرت تفکر خارج از چارچوب
قدرت پشتکار
قدرت کاوش عمیق
قدرت پیش بینی
در بخشی از کتاب مهارتهای نادیده گرفته شده میخوانیم
سل و ذاتالریه بیماریهایی میکروبی هستند. هر دوی این بیماریهای مرگبار میلیونها انسان را کشتند و تا اوایل قرن 20 درمانی برایشان وجود نداشت. بسیاری از دانشمندان در تلاش برای دستیابی به درمانی برای این بیماریهای باکتریال بودند. الکساندر فلمینگ یکی از این افراد بود. روزی، وسط یک آزمایش، کاری فوری برایش پیش آمد و مجبور شد آزمایشگاه را ترک کند. بعد از چندین و چند روز غیبت، وقتی برگشت، دید آزمایشگاه نامرتب است و بنا کرد به تمیزکردن بعضی از ظرفهای شیشهای که رویشان داشت نوعی باکتری پرورش میداد. در حال نظافت بود که ناگهان چیز عجیبی مشاهده کرد: یکی از ظرفها آلوده به کپک شده بود. در کمال شگفتی اما دور و اطراف کپک به نظر عاری از باکتری میرسید. مشاهدۀ فلمینگ حاکی از این بود که شاید رابطهای علت و معلولی بین کپک و توقف رشد باکتری وجود داشته باشد. این مشاهدۀ فلمینگ یک رشته آزمایشهای علمی را در پی داشت که به یافتههای جدیدی انجامید و سرانجام پنیسیلین (penicillin) برای درمان عفونتهای میکروبی اختراع شد. پنیسیلین به درمان سل و ذاتالریه کمک کرد و اینچنین جان میلیونها انسان را نجات داد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.